INSCHRIJVEN CHIROJAAR 2024-2025

Beste leden en ouders

Nu al de kampverhalen verteld zijn, de fijne herinneringen zijn opgeslagen voor het leven en de goesting voor het nieuwe jaar begint te borrelen, is het tijd om de inschrijvingslink te droppen.

U kan uw kind inschrijven tot en met zondag 13/10/2024 via volgende link: https://forms.gle/3PHuy3wcBvLwSSd47 . Meer info in verband met de inschrijvingen is ook terug te vinden op onze website: [https://www.chirowezemaal.be/lid-worden](https://www.chirowezemaal.be/lid-worden

OPGELET: De inschrijving is pas voltooid wanneer zowel het formulier als de betaling in orde zijn!

U zal merken dat het inschrijvingsgeld dit jaar is verhoogd naar €70. Dit hebben we gedaan om verschillende factoren. Allereerst heeft Chiro Nationaal zijn aansluitingsgeld per lid verhoogd van €15 naar €25. Verder hebben we besloten om de euro's vanaf dit jaar af te schaffen en deze toe te voegen aan het inschrijvingsgeld. Zo hoeft u niet elke zondag meer te zoeken naar een euro voor een vieruurtje.

Kortom, wat zit er nu allemaal bij het inschrijvingsgeld?

- Aansluitingskost Chiro Nationaal

- Elke zondag een vieruurtje (koek + drank)

- Activiteiten zoals groepsdag, schaatsen, daguitstap, ...

Ook dit jaar vullen we weer met veel plezier de formulieren van de mutualiteit ivm de terugbetaling van chirokamp in. Wat moet u hiervoor doen? Heel simpel, je drukt het formulier zelf af en brengt dit op een zondag mee. Vervolgens vullen wij de nodige gegevens in en overhandigen we deze terug aan jullie.

Wij hebben alvast super veel zin in het nieuwe jaar!

PS: kom op zaterdag 07 september naar de Breughelfeesten en kom te weten wie je leiding wordt dit jaar! Meer info hierover vind je via volgende link: https://fb.me/e/2bRWNJHE9

Groetjes

De leiding